advertica-default-slider-image

Voit ostaa hissilipun jo ennakkoon. Lipun käyttöaika alkaa sinä päivänä ja kellonaikana, kun käytät sitä ensimmäisen kerran Serenan hissiportilla. Ennen ostamista tutustu nettisivujemme ohjeistukseen sekä tarkista keskuksen aukioloajat sivustoltamme https://serena.fi/.

Lastenhissin lippu oikeuttaa mattohissin, sompahissin ja naruhissin käyttöön. Lastenhissin lipun voi ostaa myös aikuinen itselleen. Kaikki muut hissiliput oikeuttavat kaikkien hissien käyttöön. Avoinna olevat hissit on ilmoitettu nettisivuillamme.

HUOM! Tarvitset olemassa olevan älykortin ostaaksesi lipun nettikaupasta. Serena Ski suosittaa AXESS-älykortin käyttämistä yhteensopivuuden varmistamiseksi. Jos käytät SKIDATA-korttia, voit joutua aktivoimaan sen vuokraamossa ennen kuin se toimii hissiportilla. Jos sinulla ei ole AXESS-korttia, voit hankkia sen Serenan vuokraamosta. Tämän jälkeen voit ostaa lippusi nettikaupasta ja säästät! Yhdelle älykortille voit ladata kerrallaan vain yhden Serenan lipun, mutta siinä voi samanaikaisesti olla voimassa myös muiden keskusten lippuja. Serenan lippu ei siis pyyhi pois kortillasi mahdollisesti olevia muiden keskusten lippuja/kausikortteja. Lue tarkemmin toimitusehdoista. Kausikortit saat ostettua täältä.

Lisää lippuadd
x
x
x
Name

number

delete

Kausikortti noudetaan maksukuittia vastaan lipunmyynnistä lipunmyynnin aukioloaikoina.
chevron_left chevron_left Jatkachevron_right shopping_basket